Meistä

 

Seinäjoen Keskustaksi on 1991 perustettu tilausvälitysyhtiö. Keskustaksin liiketoimintaa ovat taksikyytien kokonaisvälityspalvelut, joita tuotetaan n. 100:lle autolle Seinäjoen lisäksi Nurmoon, Ilmajoelle, Lapualle, Ylistaroon ja Peräseinäjoelle. Sen lisäksi Seinäjoen Keskustaksi toimii Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kelakyytien välityskeskuksena 8.5.2012 alkaen, kela-välitykseen kuuluu yli 300 autoa.

Seinäjoen Keskustaksin toimialaan kuuluvat lisäksi maksuliikenne- ja laskutuspalvelut autoilijoille. Yhtiön tehtävänä on myös taksitoiminnan ja -palveluiden kehittäminen.

 

 

Haluatko taksinkuljettajaksi?

 

1.1.2010 voimaan astuneen lain mukaan kaikkien taksinkuljettajaksi aikovien henkilöiden on suoritettava Liikennevirasto Trafin valtuuttaman koulutuskeskuksen järjestämä taksinkuljettajan peruskurssi taksin ajoluvan saadakseen. Seinäjoen alueella tarvitaan myös paikallisosio-kurssi. Paikallisosiosta lisätietoa antavat Seppo Tyynelä (0400 828 466 – s.tyynelä@netikka.fi) ja Juha Palomäki (0400 664 957 – juha.palomaki@hotmail.com).

 

Lisätietoa kuljettajakurssista ja kursseille haku löytyy täältä. Täytä siellä Hae kurssille – lomake vaikka kurssipäiviä ei olisikaan ilmoitettu. Kurssi järjestetään, kun tarvittava määrä kiinnostuneita saadaan kasaan.