Meistä

 

Keskustaksi Oy on Etelä-Pohjanmaan alueella toimiva taksivälityskeskus. Yritys on perustettu vuonna 1975 Seinäjoella, missä yhtiön toimipiste yhä sijaitsee. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palvelee asiakkaita ja autoilijoita koko Etelä-Pohjanmaan alueela. Keskustaksi työllistää tällä hetkellä 18 henkilöä ja välittää vuosittain yli 300 000 tilausta n. 290 autolle.

 

Keskustaksin liiketoimintaa ovat taksikyytien kokonaisvälityspalvelut. Keskustaksi toimii Etelä-Pohjanmaan maakunnan kelakyytien välityskeskuksena. Lisäksi Keskustaksin toimialaan kuuluvat maksuliikenne- ja laskutuspalvelut autoilijoille. Yhtiön tehtävänä on taksitoiminnan ja -palveluiden maakunnallinen kehittäminen.

 

 

Haluatko taksinkuljettajaksi?

 

1.7.2018 voimaan astuneen lain mukaan taksin kuljettamiseen tarvitaan Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa. Ajoluvan saatuaan kaikkien Keskustaksin palveluissa olevien autojen kuljettajien tulee suorittaa myös Keskustaksin oma kuljettajakoulutusohjelma.

 

Lisätietoa ajoluvasta löytyy täältä.

 

Haluatko taksinvälittäjäksi?

 

Haemme ajoittain taksinvälittäjiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä.

 

Taksinvälittäjänä hoidat useita puhelin- ja sähköpostikontakteja päivittäin, ja syötät tilauksia eri järjestelmiin. Työ on intensiivistä ja hektistäkin, ja vaatii tarkkuutta ja stressinsietokykyä.

 

Työssä etuna ovat hyvä asiakaspalveluasenne, perus ATK-taidot, sekä paikallistuntemus.

 

Koulutamme sopivan henkilön tehtävään.

 

Keskustaksi Oy välittää noin 1000 kyytiä päivässä. Välitämme niin taksi-, Kela-, VPL- kuin kuriirikyytejäkin. Välityksemme on auki vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 

Laita avoin hakemus tehtävään osoitteeseen saara.takku@keskustaksi.fi

 

 

 

Share This