Lähde mukaan Keskustaksin autoilijalähtöiseen toimintaan!

 

Keskustaksi etsii parhaillaan taksiyrittäjiä hoitamaan Kela-matkoja Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan alueella 1.1.2022 alkaen.

 

Keskustaksin Kela-välitykseen saa liittyä Kelan päästövaatimukset täyttävillä autoilla, jotka ovat yleisilmeeltään siistejä ja hyvin puhtaana pidettyjä. Tämä tarkoittaa henkilöautoissa päästöluokkaa E6, esteettömät autot saavat olla E5-luokkaa 31.12.2023 saakka. Kela-välitykseen liittyviin autoihin teipataan sivuikkunaan kohtuullisen kokoinen ja siisti mainostarra, joka kertoo auton ajavan Kela-kyytejä Keskustaksin välityksessä, sekä Keskustaksin Kela-välityksen puhelinnumero. Muita teippauksia ei tarvitse tämän takia poistaa. Keskustaksin kilpailuvaltti on hyvä asiakaspalvelu ja siistit autot ja kuljettajat.

 

Palveluntuottajaksi voi ilmoittautua, ja palvelusopimuksen allekirjoittaa sähköisesti seuraavasta linkistä:

 

Liity pelkkään kelavälitykseen tästä

Liity kokonaisvälitykseen tästä

 

Keskustaksi kuittaa palvelusopimukset myöhemmin.

 

Yrittäjän asialla

 

Keskustaksi on ennen kaikkea autoilijalähtöinen, ja yrittäjien etua ajava välitysyhtiö. Pyrimme tekemään Kela-ajojen ajamisesta kannattavaa ja mielekästä niitä ajamaan lähteville autoilijoille. Kokoamme jokaiseen maakuntaan oman Laatu- ja Palvelutoimikunnan alueen autoilijoista tuomaan viestiä kentältä johdolle, ja parantamaan yhteydenpitoa autoilijoihin.

 

Mittareiksi käy ainakin Mitax, Megtax ja Semel, myös muut vaihtoehdot pyritään saamaan toimimaan. Kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti, ja otamme jo nyt Frognen rinnalle modernin Movitin, joka on jo käytössä useilla alueilla Kela- ja VPL-välityksissä. Tämä on osa Keskustaksin jatkuvan kehityksen strategiaa.

 

Olemme tukenasi koko matkan

 

Yrittäjien tueksi alueella tuodaan myös kattava, etukäteen budjetoitu markkinointihanke, jolla Keskustaksin alueellisia Kela-tilausnumeroita tuodaan asiakkaiden tietoon.

 

Autoilijapäiviä tullaan järjestämään alueella tarvittava määrä, ja lisäkysymyksiä sekä kiinnostuksen ilmaukset voi laittaa palveluntuottajaksi@keskustaksi.fi

 

Tutustu palvelusopimukseemme

 

Palvelusopimukseen voit tutustua tässä:

 

Keskustaksi, palvelusopimus, kela 1.10.2021

Keskustaksi, serviceavtal, FPA 1.12.2021

Kelan Palvelusopimuksen hintaliite 1.1.2022

Kela-sopimus Etelä-Pohjanmaa liitteineen 1.10.2021

Kela-sopimus Pohjanmaa liitteineen 1.10.2021

Kela-sopimus Satakunta liitteineen 1.10.2021