Taksi Etelä-Pohjanmaa

Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan taksipalvelut ovat puhelinsoiton päässä. Laaja ajoneuvokattauksemme pitää sisällään niin tilataksit kuin invataksitkin. Voit tilata taksin meiltä kätevästi myös Taksini-mobiilisovelluksen kautta.

 

Kun tilaat taksia puhelimitse, muista nämä asiat:

  • Mainitse paikkakunta ja tarkka osoite (kerrostalossa rappu, rivitalossa talon kirjain ja asunnon numero, samoin luhtitalossa). Jos mahdollista niin kerro myös puhelinnumero, johon kuljettaja voi tarvittaessa soittaa, varsinkin maaseudulta tapahtuvissa kuljetuksissa.
  • Mainitse montako henkilöä kyytiin on tulossa sekä mahdolliset mukana olevat eläimet tai isot matkatavarat.
  • Mikäli puhelu menee jonoon, älä sulje puhelinta. Jonotus on lisämaksuton.
  • Seinäjoen keskustan alueella sesonkiaikana (viikonloppuyöt, pikkujoulut jne.) pyrimme palvelemaan aktiivisesti myös taksitolpilla olevia asiakkaita. Valitettavasti emme voi ottaa tilauksia taksitolpille.
  • Ennakkotilauksena käsitellään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa tehty tilaus.

 

Taksimatkan hintakatto

Taksimatkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä, vuorokaudenaika, odotusaika, ajettu matka, siihen kulunut aika sekä matkustajien lukumäärä. Hinta on maksimihinta, joka koskee ainoastaan numerosta 0100 84 999 tilattuja taksimatkoja.

 

Esimerkkihinta

10km + 15min

32,40€
Aloitus 8,00€
+ Aika 0,90€/min
+ Matka
1-2 henkilöä 1,09€/km
3-4 henkilöä 1,45€/km
5-8 henkilöä 1,75€/km
Odotusmaksu tunnilta 54,00€
Porrasveto 35,00€
Avustaminen 18,00€
Paariasennus 35,00€

 

Taksimatkan hintaan sisältyy henkilökuljetuksissa 10 prosentin arvonlisävero. Tavarankuljetuslisä 2,80 € peritään isokokoisten esineiden ja koirien kuljettamisesta.

 

Koska tavarankuljetustaksaa ei ole vahvistettu, käytetään yleisesti viitteellistä maksua 1,97 €/ km. Niiden arvonlisävero on 24 prosenttia. Ajo on tavarankuljetusta mikäli matkan missään vaiheessa ei ole henkilöitä kyydissä.

 

Taksiliikenteen kustannusindeksin ylläpidosta vastaa Tilastokeskus yhdessä Taksiliiton ja liikenneministeriön kanssa. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvällä taksiliikenteen kustannusindeksillä seurataan taksiliikenteen keskimääräistä kustannuskehitystä.

Taksinumero

0100 84 999

(1,16€ puhelu + 0,99€/min)

Myös Isokyrön taksit