Yritys

Yritys

Keskustaksi Oy

Rakkaudesta matkantekoon

Keskustaksi Oy on eteläpohjalainen taksivälityskeskus, jonka toiminnan ydin on vaivaton ja luotettava taksikyytien välitys. Henkilökohtaisella palvelulla ja räätälöidyillä ratkaisuilla haluamme varmistaa, että Keskustaksin asiakaskokemuksessa yhdistyvät tilaamisen mutkattomuus ja matkanteon elämyksellisyys.

Keskustaksi on perustettu vuonna 1975 Seinäjoella. Yhtiöllä on toimipisteet Seinäjoen lisäksi myös Vaasassa, Jyväskylässä sekä Seinäjoen keskussairaalalla. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palvelee asiakkaita ja autoilijoita Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Lisäksi tarjoamme autoilijoille maksuliikenne- ja laskutuspalveluita sekä kehitämme taksitoimintaa ja -palveluita. Keskustaksi työllistää tällä hetkellä lähes 50 henkilöä ja välittää vuosittain lähes 800 000 tilausta noin 1200 autolle.

Ammattitaitoinen henkilökunta, mutkattomat prosessit ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat meille sydämen asia. Siksi ruokimme yhteisöllisyyttä ja luomme maaperää valtakunnalliselle taksitoiminnalle, joka tarjoaa asiakkaidemme näköisiä palveluita, koulutusta ja positiivisia uramahdollisuuksia kaikille taksialasta kiinnostuneille. Nousemme joka päivä tien päälle rakkaudesta matkantekoon ja taksialaan, jossa tekemistämme ohjaa selkeä päämäärä: tyytyväinen asiakas.