Om företaget

Om företaget

Keskustaksi Oy

Vi älskar att vara på väg

Keskustaksi Oy är en taxiförmedlingscentral i Södra Österbotten, med smidig och pålitlig taxiförmedling som sin kärnverksamhet. Genom personlig service och skräddarsydda lösningar vill vi skapa en positiv och behaglig kundupplevelse både när det gäller beställandet och själva resan.

Keskustaksi grundades 1975 i Seinäjoki. Företaget har även kontor i Seinäjoki, Vasa och vid Seinäjoki centralsjukhus. Verksamhetsområdena har växt under åren, och idag betjänar Keskustaksi kunder och taxiföretagare inte bara i Södra Österbotten, utan även i Österbotten, Satakunda, Birkaland och Mellersta Finland. Dessutom erbjuder vi betalningstransaktions- och faktureringstjänster till förarna, samt utvecklar kontinuerligt vår taxiverksamhet och våra taxitjänster. För närvarande sysselsätter Keskustaksi 34 personer och förmedlar cirka 700 000 beställningar årligen till cirka 1100 bilar.

Kompetent personal, smidiga processer och förstklassig kundservice är en hjärtesak för oss. Därför främjar vi samhörighet och skapar grund för en riksomfattande taxiverksamhet, som erbjuder tjänster som passar våra kunders behov, utbildning och positiva karriärmöjligheter för alla som är intresserade av taxibranschen. Vi älskar taxibranschen, och att varje dag arbeta med vårt främsta fokus i sikte, nämligen nöjda kunder.