Yrittäjäksi

Yrittäjäksi

Yrittäjäksi

Haluatko taksiyrittäjäksi?

Lähde mukaan Keskustaksin autoilijalähtöiseen toimintaan! Keskustaksi ottaa jatkuvasti uusia autoja välitykseensä. Keskustaksin välitys ei edellytä osakkeenomistajuutta, eikä se vaikuta kyytien priorisointiin.

Hinnasto
Palvelun aloitusmaksu tilausvälitys (kertamaksu) Hinta Hinta sis. alv 24 %
Seinäjoki 8 000,0 € 9 920,0 €
Maakunta 3 000,0 € 3 720,0 €

Hinta koostuu aloitusmaksusta sekä kokonaisvälityksen kuukausimaksusta. Kuukausimaksun hinta määräytyy valitun palvelupaketin mukaisesti. Saat lisätietoja Keskustaksin toimistolta numerosta 0100 85545.  

Hinnasto koskee nykyistä Etelä-Pohjanmaan välitystä, eikä vuoden 2022 alusta alkanutta Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan Kela-välitystä. 

Välitykseen liittyviltä sekä kuljettajilta vaaditaan Keskustaksin järjestämä koulutus. Jos olet kiinnostunut opetuksesta, ota yhteyttä Keskustaksin toimistolle 050 3868 448. 

Haluatko taksinkuljettajaksi?

1.7.2018 voimaan astuneen lain mukaan taksin kuljettamiseen tarvitaan Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa. Ajoluvan saatuaan kaikkien Keskustaksin palveluissa olevien autojen kuljettajien tulee suorittaa myös Keskustaksin oma kuljettajakoulutusohjelma.

Henkilökohtaisen kuljettajanumeron saa, kun digitaalinen kuljettajakoulutusohjelma on hyväksytysti suoritettu. Kuljettajanumeroa tarvitset kirjautuessasi välitysjärjestelmään.

Kuljettakoulutusohjelmasta saa lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laskutus@keskustaksi.fi.

Lisätietoa ajoluvasta löytyy Traficomin sivuilta https://www.traficom.fi/fi.

Keskustaksin Kela-välitys

Keskustaksin Kela-välitykseen saa liittyä Kelan päästövaatimukset täyttävillä autoilla, jotka ovat yleisilmeeltään siistejä ja hyvin puhtaana pidettyjä. Tämä tarkoittaa henkilöautoissa päästöluokkaa E6, esteettömät autot saavat olla E5-luokkaa 31.12.2023 saakka.

Kela-välitykseen liittyviin autoihin teipataan sivuikkunaan kohtuullisen kokoinen ja siisti mainostarra, joka kertoo auton ajavan Kela-kyytejä Keskustaksin välityksessä, sekä Keskustaksin Kela-välityksen puhelinnumero. Muita teippauksia ei tarvitse tämän takia poistaa. Keskustaksin kilpailuvaltti on hyvä asiakaspalvelu ja siistit autot ja kuljettajat.  

Palveluntuottajaksi voi ilmoittautua, ja palvelusopimuksen allekirjoittaa sähköisesti alla olevista  linkistä:
Liity Keski-Suomen sote-kyytien palvelutuottajaksi tästä
Liity pelkkään kelavälitykseen tästä
Liity kokonaisvälitykseen tästä 

Keskustaksi kuittaa palvelusopimukset myöhemmin. 

Yrittäjän asialla

Keskustaksi on ennen kaikkea autoilijalähtöinen, ja yrittäjien etua ajava välitysyhtiö. Pyrimme tekemään Kela-ajojen ajamisesta kannattavaa ja mielekästä niitä ajamaan lähteville autoilijoille. Kokoamme jokaiseen maakuntaan oman Laatu- ja Palvelutoimikunnan alueen autoilijoista tuomaan viestiä kentältä johdolle ja parantamaan yhteydenpitoa autoilijoihin.

Mittarit

Mittareiksi käyvät ainakin Mitax ja Megtax. Myös muut vaihtoehdot pyritään saamaan toimimaan. Keskustaksi käyttää kela- ja sote-matkojen välityksessä suomalaista Movit-järjestelmää ja sillä välitetään kaikki Kela-matkat ja suurin osa sote-matkoista tälläkin hetkellä.

Normaalien taksikyytien välitykseen tullaan ottamaan käyttöön MTI-järjestelmä kevään 2023 aikana. Kehitämme koko ajan järjestelmiämme ja tämä on osa Keskustaksin jatkuvan kehityksen strategiaa.

Olemme tukenasi koko matkan

Yrittäjien tueksi alueilla on kattava, etukäteen budjetoitu markkinointihanke, jolla Keskustaksin alueellisia Kela-tilausnumeroita tuodaan asiakkaiden tietoon. 

Autoilijapäiviä tullaan järjestämään alueilla tarvittava määrä, ja lisäkysymyksiä sekä kiinnostuksen ilmaukset voi laittaa palveluntuottajaksi@keskustaksi.fi